Yamaha | Schumer Piano's & Vleugels

Ongeëvenaard in hun schoonheid en muzikaal bereik, zijn Yamaha akoestische piano’s de ultieme uiting van de kunst van de piano maker. De akoestische piano van Yamaha is het resultaat van meer dan 100 jaar vakmanschap en design.

Digitale piano’s bieden meer dan alleen een onderhoudsvrije instrument. Exclusieve Yamaha technologieën leveren een akoestische piano-ervaring op het podium, maar ook bij u thuis.

De wereldklasse van Yamaha piano’s en vleugels

Vakmanschap en design

Met meer dan 100 jaar ervaring in de vervaardiging van wereldklasse akoestische piano’s meer dan een halve eeuw in Hi-Fi audio en elektronische instrumenten, biedt Yamaha een groot aanbod digitale piano’s. Yamaha digitale piano’s zijn veelzijdig inzetbaar, zowel professioneel als voor thuis. Van de draagbare P-serie tot aan de ongelooflijk veelzijdige digitale CVP-709 Clavinova vleugel, Yamaha heeft een piano voor muzikanten op elk niveau.

De akoestische piano van Yamaha is het resultaat van meer dan 100 jaar vakmanschap en design. Elke fase van het Yamaha piano productieproces steunt op beproefde technieken, die in de loop der jaren zijn aangescherpt door Yamaha ambachtslieden. Op basis van praktische ervaring en tradities van de gedetailleerde muziekinstrument bouw. Met alle zintuigen en met veel passie creëert Yamaha voortdurend nieuwe piano’s en vleugels en geluiden in de eigen fabrieken.

Proefspelen? Maak een afspraak
Yamaha Piano | Schumer Piano's & Vleugels
Yamaha Piano | Schumer Piano's & Vleugels
Yamaha | Schumer Piano's & Vleugels
Yamaha Piano wit | Schumer Piano's & Vleugels

Yamaha hybride piano

De hybride piano betekent een nieuwe identiteit voor de piano. Geboren uit de fusie van de nieuwste technologie en meer dan een eeuw ervaring met het bouwen van piano’s. Yamaha is trots om een ​​uitgebreide lijn van hybride piano te kunnen presenteren; een harmonie van traditionele akoestische artisticiteit en verbeterde technologische schittering.

Naar de website van Yamaha
yamaha piano | Schumer Piano's & Vleugels
Yamaha vleugel | Schumer Piano's & Vleugels
Yamaha piano zwart | Schumer Piano's & Vleugels

Voor u geselecteerde Yamaha vleugels en piano’s

Bekijk alle premium occasions