Yamaha | Schumer Piano's & Vleugels

Ongeëvenaard in hun schoonheid en muzikaal bereik, zijn Yamaha akoestische piano’s de ultieme uiting van de kunst van de piano maker. De akoestische piano van Yamaha is het resultaat van meer dan 100 jaar vakmanschap en design.

Digitale piano’s bieden meer dan alleen een onderhoudsvrije instrument. Exclusieve Yamaha technologieën leveren een akoestische piano-ervaring op het podium, maar ook bij u thuis.

De wereldklasse van Yamaha piano’s en vleugels

Yamaha piano of vleugel kopen bij Schumer in Hengelo

Met meer dan 100 jaar ervaring in de vervaardiging van wereldklasse akoestische piano’s meer dan een halve eeuw in Hi-Fi audio en elektronische instrumenten, Yamaha heeft een piano voor muzikanten op elk niveau.

De akoestische piano van Yamaha is het resultaat van meer dan 100 jaar vakmanschap en design. Elke fase van het Yamaha piano productieproces steunt op beproefde technieken, die in de loop der jaren zijn aangescherpt door Yamaha ambachtslieden. Op basis van praktische ervaring en tradities van de gedetailleerde muziekinstrument bouw. Met alle zintuigen en met veel passie creëert Yamaha voortdurend nieuwe piano’s en vleugels en geluiden in de eigen fabrieken.

Proefspelen? Maak een afspraak
Yamaha Piano | Schumer Piano's & Vleugels
Yamaha Piano | Schumer Piano's & Vleugels
Yamaha | Schumer Piano's & Vleugels
Yamaha Piano wit | Schumer Piano's & Vleugels

Yamaha hybride piano

De hybride piano betekent een nieuwe identiteit voor de piano. Geboren uit de fusie van de nieuwste technologie en meer dan een eeuw ervaring met het bouwen van piano’s. Yamaha is trots om een ​​uitgebreide lijn van hybride piano te kunnen presenteren; een harmonie van traditionele akoestische artisticiteit en verbeterde technologische schittering. U krijgt een akoestisch instrument en een digitale piano in één. U kunt zelfs in de digitale stand via de zangbodem pianospelen en het volume zelf regelen. Uiteraard kunt u ook alleen met hoofdtelefoon spelen (silent functie)

Naar de website van Yamaha
yamaha piano | Schumer Piano's & Vleugels
Yamaha vleugel | Schumer Piano's & Vleugels
Yamaha piano zwart | Schumer Piano's & Vleugels

Voor u geselecteerde Yamaha vleugels en piano’s

Yamaha is één van de populairste piano merken onder pianisten en conservatoria. Schumer piano’s & vleugels in Hengelo beschikt over een ruim aanbod van nieuwe en tweedehands Yamaha piano’s en vleugels. Bij Schumer hebben we veel ervaring met het inkopen, reviseren en verkopen van Yamaha piano’s. U kunt niet alleen bij ons terecht voor het kopen van een Yamaha vleugel of piano, maar ook voor het onderhoud en de verhuur van deze muziekinstrumenten zijn wij uw specialist. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen als uw vleugel of piano van het merk Yamaha gerepareerd, gestemd of getransporteerd moet worden.

Bent u op zoek naar een nieuwe Yamaha piano of vleugel? Bekijk het complete aanbod online of breng eens een bezoekje aan onze pianozaak in Hengelo. In de showroom bij Schumer kunt u de nieuwe Yamaha piano’s of occasions met eigen ogen bewonderen en een keertje proefspelen. Neem direct contact met ons op en plan een afspraak in. Het vinden van de juiste piano is niet eenvoudig en daarom maken we maken graag alle tijd voor u vrij. De adviseurs van Schumer vertellen u graag alles wat u moet weten over de Yamaha piano’s in onze showroom.

Premium Yamaha occasions

In de showroom van Schumer vindt u de mooiste premium Yamaha occasions. Of u nu op zoek bent naar een vleugel of een piano, wij hebben het beste aanbod verkrijgbaar in onze piano shop in Hengelo. Bij Schumer heeft u de keuze uit talloze digitale en akoestische Yamaha piano’s met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze premium occasions zijn volledig gereviseerd en hebben een complete mechanische restauratie ondergaan. Wilt u niet direct een piano kopen? U kunt ervoor kiezen om een occasion eerst te huren voor een bepaalde periode voordat u overgaat tot de aankoop. Op deze manier kunt u eerst uitproberen of de piano of vleugel bevalt alvorens u hem in huis haalt. Heeft u vragen over een van onze piano’s of vleugels of wilt u meer informatie krijgen over een Yamaha occasion? U kunt altijd contact met ons opnemen of langs komen bij onze pianozaak in Hengelo. Een Yamaha piano huren of kopen doet u bij Schumer piano’s & vleugels in Hengelo!

Bekijk alle premium occasions