• null

    Reparatie of revisie
    van uw piano

Soms zijn de slijtage en gebreken niet meer te verhelpen met groot onderhoud. Dan is uw piano of vleugel toe aan revisie. Een totale revisie geeft uw oude kostbare instrument een tweede leven en is een gunstig alternatief voor het kopen van een nieuwe.

Als u revisie overweegt is het belangrijk factoren als de kwaliteit, conditie, waarde en leeftijd in acht te nemen. Onze pianotechnici onderwerpen de piano of vleugel daarom eerst aan een grondig onderzoek. Zo weten we hoe het instrument is opgebouwd, waar de slijtage of mankementen zich bevinden en of de revisie het waard is.

Vakmanschap in reparatie en revisie

Daar wij een uitstekend geoutilleerde werkplaats hebben (> 120 m2), kunnen wij u uitstekend van dienst zijn om uw instrument te repareren.  De werkzaamheden aan uw instrument worden door onze medewerkers met de grootste zorg en vakmanschap uitgevoerd. In onze werkplaats werken gediplomeerde vakmensen die gebruik maken van de beste materialen en onderdelen.

Wij kunnen een complete revisie van uw instrument verzorgen, of zoals u wilt een kleine revisie of reparatie. Schumer heeft in het reviseren en repareren al meer dan 80 jaar ervaring.

Uiteraard komen we vooraf eerst bij u langs om een passende offerte te maken. Aan de hand van deze offerte zullen wij het werk uitvoeren.

Maak een afspraak

Uw piano laten stemmen door een gediplomeerde stemmer? Het stemmen van uw piano houdt uw piano in optimale conditie.
Maak nu een afspraak om uw piano te laten stemmen door de ervaren pianostemmers van Schumer.

Wanneer zou u graag ons willen bezoeken?
Direct een afspraak maken?