Logo wit

De kwaliteit stond voorop vanaf de oprichting in 1853. De kunst van het handwerk en de toewijding van de bouwers maakten die droom waar. En dat vertaalt zich in een prestigieuze klank, die in vele concertzalen klinkt.

Steinway & Sons is waarschijnlijk het bekendste piano en vleugelmerk ter wereld. Het is het merk waarmee o.a. Horowitz en Elton John groot werden.

Pianospecialisten sinds 1921

Bij Steinway & Sons staat kwaliteit voorop

Wereldwijd is de naam Steinway & Sons hét synoniem voor ambachtelijkheid en superieure kwaliteit van vleugels en piano’s. Ieder instrument van Steinway & Sons wordt met liefde met de hand gemaakt van het beste materiaal, door de beste vakmensen. Al meer dan 160 jaar worden de piano’s en vleugels van Steinway gebruikt door ’s werelds beste pianisten. Muzikale genialiteit wordt tot uitdrukking gebracht in verschillende muziekstijlen zoals populaire, klassieke en jazzmuziek.

Vele factoren en details van ’s werelds bekendste pianomerk vormen samen een unieke klank die van generatie op generatie telkens wordt verbeterd. Van de kleinste piano tot aan de allergrootste concert vleugel; ieder instrument van Steinway & Sons wordt altijd volgens strikte kwaliteitscriteria gebouwd. De consequente toepassing van deze strikte kwaliteitscriteria maakt iedere Steinway piano of vleugel een uniek instrument. Wanneer u een Steinway & Sons koopt, kunnen wij u er daarom altijd van garanderen dat u de béste kwaliteit koopt. Steinway piano kopen? Bij Schumer piano’s & vleugels in Hengelo vindt u de mooiste exemplaren.

Proefspelen? Maak een afspraak
steinway & sons
steinway sons | Schumer Piano's & Vleugels
Steinway en Sons | Schumer Piano's & Vleugels
steinway en sons | Schumer Piano's & Vleugels

Krachtige tonen

Steinways worden gekenmerkt door hun krachtige toon, die ook een soort gladheid bevatten, waardoor ze zich onderscheiden van andere vleugels.

Steinway patenteerde diverse technische vernieuwingen, zoals ontwikkelingen aan het gietijzeren frame, het sostenutopedaal (middelste pedaal op een vleugel) en het duplex scale system.

Steinway-vleugels worden vaak ingezet voor beroemde pianisten omdat men er dan vrijwel zeker van is dat de pianist niet zal weigeren om op het instrument te spelen.

Waarom een Steinway piano of vleugel kopen bij Schumer?

Bent u op zoek naar Steinway & Sons piano’s en vleugels? Bij Schumer piano’s & vleugels in Hengelo hebben we de beste premium occasions en gloednieuwe exemplaren voor u geselecteerd. Bekijk ons uitgebreide aanbod Steinway piano’s in de showroom in Hengelo. We hebben nieuwe en gebruikte piano’s en vleugels van dit topmerk verkrijgbaar. In onze 2000 m2 grote showroom vindt u de mooiste nieuwe en premium occasions van het topmerk Steinway & Sons. De tweedehandse piano’s en vleugels worden door erkende pianotechnici gereviseerd voordat ze in de showroom terecht komen en daarom kunt u ervan uit gaan dat de occasions ook van hoogwaardige kwaliteit zijn. In onze uitstekend geoutilleerde werkplaats worden de instrumenten met grootste zorg en vakmanschap gereviseerd. We hebben al meer dan 80 jaar ervaring met het repareren van Steinway & Sons vleugels en piano’s en onze premium occasions zijn daarom allemaal in perfecte conditie.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de verkoop, verhuur en het onderhoud van diverse andere piano’s en vleugels van topmerken zoals Yamaha, Schimmel, Grotrian-Steinweg en Ritmüller. Verder bieden wij u ook diverse soorten service zoals het stemmen en transport van vleugels en piano’s. Wilt u een vleugel of piano kopen van het bekende merk Steinway & Sons? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Hengelo.

Voor u geselecteerde Steinway & Sons vleugels en piano’s

Bekijk alle premium occasions