Boston | Schumer Piano's & Vleugels

De meest kritische en veeleisende muziekliefhebbers zijn enthousiast over de Boston piano’s en vleugels. Zowel de klank als de speelaard zijn sensationeel voor instrumenten uit deze prijsklasse! Al bij de allereerste aanslag voel je kwaliteit. En dat is ook niet gek als je weet dat Steinway & Sons garant staat voor de ontwikkeling en het ontwerp van de Boston piano’s en vleugels.

Kwaliteit boven kwantiteit

Boston – designed by Steinway & Sons

Steinway & Sons staat wereldwijd bekend om de hoogste kwaliteit in piano- en vleugelbouw. De ontwikkeling van de Boston instrumenten vereiste meer dan zes jaar intensief onderzoek en alles werd daarbij benut, van de onbetaalbare know-how en jarenlange ervaring tot de meest innovatieve computertechnieken. Tot in het kleinste detail werd er doorontwikkeld, getest en opnieuw verbeterd. Het resultaat: Boston – designed by Steinway & Sons.
Enkele karakteristieke eigenschappen van de Boston piano’s en vleugels zijn: een warmere toon, een rijkere klankkleur en een groter dynamisch bereik in vergelijking met andere instrumenten in deze prijsklasse.

Proefspelen? Maak een afspraak
Boston | Schumer Piano's & Vleugels
Boston | Schumer Piano's & Vleugels
Boston | Schumer Piano's & Vleugels
Boston | Schumer Piano's & Vleugels

Ontdek het verschil

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Boston was: Combineer de know-how van Steinway & Sons met hoogwaardige materialen en de modernste productietechnieken. Het resultaat is een fantastisch instrument met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!

Waarom een Boston piano of vleugel kopen bij Schumer?

Bent u op zoek naar Boston piano’s en vleugels? Bij Schumer piano’s & vleugels in Hengelo hebben we de beste premium occasions en gloednieuwe exemplaren voor u geselecteerd. Bekijk ons uitgebreide aanbod Boston piano’s in de showroom in Hengelo. We hebben nieuwe en gebruikte piano’s en vleugels van dit topmerk verkrijgbaar. In onze 2000 m2 grote showroom vindt u de mooiste nieuwe en premium occasions van het topmerk Boston. De tweedehandse piano’s en vleugels worden door erkende pianotechnici gereviseerd voordat ze in de showroom terecht komen en daarom kunt u ervan uit gaan dat de occasions ook van hoogwaardige kwaliteit zijn. In onze uitstekend geoutilleerde werkplaats worden de instrumenten met grootste zorg en vakmanschap gereviseerd. We hebben al meer dan 80 jaar ervaring met het repareren van Boston vleugels en piano’s en onze premium occasions zijn daarom allemaal in perfecte conditie.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de verkoop, verhuur en het onderhoud van diverse andere piano’s en vleugels van topmerken zoals Yamaha, Schimmel, Grotrian-Steinweg en Ritmüller. Verder bieden wij u ook diverse soorten service zoals het stemmen en transport van vleugels en piano’s. Wilt u een vleugel of piano kopen van het bekende merk Boston? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Hengelo.

Voor u geselecteerde Boston vleugels en piano’s

Bekijk alle premium occasions