Logo Ritmuller | Schumer Piano's & Vleugels

Ritmüller piano’s en vleugels zijn zeer populair onder de startende pianisten. Dit komt doordat de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend is.

Ritmüller wordt gebouwd in China bij de Pearl River fabriek waar ook een submerk van het bekende Steinway & Sons gebouwd wordt.

Voor de beginner en professionele muzikant

Een perfecte uitvoering

Ritmüller-piano’s dateren uit Göttingen, Duitsland in 1795 en worden tegenwoordig gemaakt door ‘s werelds grootste pianomaker “Pearl River” in de Zuid-Chinese stad Guangzhou. Opgericht meer dan 60 jaar geleden hebben veel bekende merken piano’s vervaardigd door Pearl River. Tegenwoordig staat Pearl River wereldwijd bekend als China’s toonaangevende pionier op het gebied van akoestische en digitale pianokwaliteit, productietechnologie en prijs-kwaliteitverhouding én is het de enige door de overheid aangestelde “National Technology Centre of Enterprise” in de muziekindustrie.

Proefspelen? Maak een afspraak
Ritmuller piano
ritmuller
ritmuller
ritmuller

Gelijkmatig en consistent

Het volledige geluidsbereik van de Ritmüller is gelijkmatig en consistent met een heldere hoge tonen, een volle tenor en een rijke basis. Samen met een gelijkmatige en gevoelige aanraking bieden Ritmüller-piano’s u een perfecte uitvoering en keuze voor de beginner en voor de professionele muzikant.

Ritmüller heeft hun assortiment akoestische piano’s volledig opnieuw ontworpen met behulp van een nieuwe schaal die is ontworpen door Europese Master piano ontwerpers. Met de nieuwste materialen en technieken voor precisietechniek om ervoor te zorgen dat de hele piano is gemaakt volgens de hoogste normen van kwaliteit en prestaties.

Voor u geselecteerde Ritmüller vleugels en piano’s

Proefspelen? Maak een afspraak