Logo Ritmuller | Schumer Piano's & Vleugels

Ritmüller piano’s en vleugels zijn zeer populair onder de startende pianisten. Dit komt doordat de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend is.

Ritmüller wordt gebouwd in China bij de Pearl River fabriek waar ook een submerk van het bekende Steinway & Sons gebouwd wordt.

Voor de beginner en professionele muzikant

Een perfecte uitvoering

Ritmüller-piano’s dateren uit Göttingen, Duitsland in 1795 en worden tegenwoordig gemaakt door ‘s werelds grootste pianomaker “Pearl River” in de Zuid-Chinese stad Guangzhou. Opgericht meer dan 60 jaar geleden hebben veel bekende merken piano’s vervaardigd door Pearl River. Tegenwoordig staat Pearl River wereldwijd bekend als China’s toonaangevende pionier op het gebied van akoestische en digitale pianokwaliteit, productietechnologie en prijs-kwaliteitverhouding én is het de enige door de overheid aangestelde “National Technology Centre of Enterprise” in de muziekindustrie.

Proefspelen? Maak een afspraak
Ritmuller piano
ritmuller
ritmuller
ritmuller

Gelijkmatig en consistent

Het volledige geluidsbereik van de Ritmüller is gelijkmatig en consistent met een heldere hoge tonen, een volle tenor en een rijke basis. Samen met een gelijkmatige en gevoelige aanraking bieden Ritmüller-piano’s u een perfecte uitvoering en keuze voor de beginner en voor de professionele muzikant.

Ritmüller heeft hun assortiment akoestische piano’s volledig opnieuw ontworpen met behulp van een nieuwe schaal die is ontworpen door Europese Master piano ontwerpers. Met de nieuwste materialen en technieken voor precisietechniek om ervoor te zorgen dat de hele piano is gemaakt volgens de hoogste normen van kwaliteit en prestaties.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Als u op zoek bent naar tijdloze piano’s en vleugels van het merk Ritmüller, dan kunt u terecht in de showroom van Schumer in Hengelo. Al sinds 1921 bieden wij pianoliefhebbers de mogelijkheid om een piano of vleugel te kopen in onze showroom. De piano’s en vleugels van het Duitse merk Ritmüller zijn een goede keuze voor pianisten die gebonden zitten aan een klein budget. De instrumenten voldoen aan de hoogste normen en de goede prijs-kwaliteitsverhouding maken Ritmüller piano’s tot het ideale muziekinstrument voor de beginner en de doorgewinterde pianist. Bij Schumer Piano’s & Vleugels hebben we de beste premium occasions en gloednieuwe exemplaren van het merk Ritmüller voor u geselecteerd. De Ritmüller occasions worden eerst helemaal gereviseerd door onze ervaren piano technici voordat ze in de showroom terecht komen. In onze geoutilleerde werkplaats worden de instrumenten met de grootste zorg en vakmanschap gereviseerd. Als u een Ritmüller occasion koopt bij Schumer bent u er dus van verzekerd dat het instrument in perfecte conditie is.

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen in onze 2000 m2 grote showroom in Hengelo. Hier vindt u een uitgebreid aanbod van Ritmüller piano’s en vleugels. Naast de muziekinstrumenten van dit Duitse merk vindt u in onze showroom ook talloze andere piano’s en vleugels van gerenommeerde merken zoals Steinway & Sons, Schimmel, Yamaha & Grotrian-Steinweg. U kunt ervoor kiezen om eerst een piano te huren voordat u er één aanschaft. Wij bieden u de mogelijkheid om de piano of vleugel eerst voor enige tijd uit te proberen. Bevalt het instrument, dan kunt u overgaan tot aankoop. Wilt u de piano’s komen bewonderen in onze showroom? Laat het ons weten en neem contact op voor een afspraak zodat we tijd kunnen vrijmaken om samen met u de piano’s te bekijken.

Proefspelen? Maak een afspraak